Іспанський суп Сальморехо з хліба та томатів

Сальморехо – це те, що ви знайдете в меню по всій Іспанії, але найкраще сальморехо завжди зустрічається саме на півдні. У спекотний день немає нічого кращого, ніж тарілка холодного Сальморехо. Його обов’язково скуштувати, якщо ви відвідаєте Іспанію!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
25 хвДрук
  • Налити воду у велику каструлю та довести до кипіння. Зробити невеликий надріз у нижній частині кожного помідора. Коли вода закипить, додайте помідори та проваріть протягом 30-60 секунд. Витягнути з води та помістити в каструлю з холодною водою. Після цього ви зможете легко зняти шкірку з помідорів.
  • Перекласти м’якоть помідорів у блендер та подрібнити протягом 30 секунд.
  • Дістати м’якоть із багету. Також перекласти у блендер. Дати томатному соку прописати м’якуш, це займе хвилин п’ять.
  • Додати оцет, часник та сіль, включити блендер і подрібнити до однорідної консистенції.
  • Зменшити оберти та продовжуючи подрібнювати потроху додати оливкову олію. Нарізати 1 яйце і додати в суп. Ще раз включити та подрібнити до повного змішування.
  • Спробуйте на смак, якщо потрібно додати ще сіль, часник чи хліб.
  • Подавати посипавши нарізаним прошутто та нарізаним кубиками яйцем.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь