Кабачки в маринаді з лимонною кислотою в банках на зиму

Кабачки в маринаді з лимонною кислотою в банках на зиму

Один з цікавих варіантів заготовити хрусткі кабачки на зиму — з лимонною кислотою. Смачне частування обов’язково полюбиться всім вашим рідним. Подавайте його до м’ясних і рибних страв.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Скляну банку гарненько промиваємо під водою і стерилізуємо будь-яким зручним способом.
  • Миємо кабачки з губкою. На шкірці не повинно залишитися забруднень. Далі овоч ріжемо рівними по товщині колами або половинками.
  • Щільно укладаємо кабачки в банку разом зі спеціями. Можна використовувати горошини перцю, кріп або петрушку. Заливаємо вміст окропом.
  • Настоюємо заготовку 15 хвилин. Після розсіл зливаємо в каструлю. Кип’ятимо і знову виливаємо в банку. На третій раз рідину кип’ятимо з сіллю і цукром.
  • В кінці всипаємо лимонну кислоту. Закриваємо банку кришкою, даємо їй повністю охолонути і відправляємо на зберігання в холодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь