Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе з червоною рибою. Легка закуска викличе захват у ваших близьких або гостей. Запам’ятовуйте просту і швидку кулінарну ідею!
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб тостовий 2.5 скибочки
- Риба червона 200 гр.
- Сир вершковий 200 гр.
- Авокадо 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Кріп за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Ікра червона для прикраси
Кроки
- У глибоку тарілку кладемо вершковий сир, майонез, подрібнений часник і кріп. Вимішуємо до однорідності.
- Червону рибу відокремлюємо від шкірки і нарізаємо тонкими скибочками.
- Очищаємо авокадо від шкірки і кісточки. Плід також поділяємо на тонкі смуги.
- З тостового хліба акуратно зрізаємо корочку. Повинні залишитися квадратні скибочки.
- Кожну скибочку обмазуємо сумішшю з вершкового сиру і майонезу.
- На замазку викладаємо червону рибу.
- Зверху кладемо шматочки авокадо.
- Накриваємо заготовки рівним важким предметом і залишаємо на 30 хвилин.
- Далі продукт розрізаємо на однакові кубики.
- Прикрашаємо їх червоною ікрою.
- Далі кожен кубик протикаємо шпажкою.
Яскраве частування для святкового столу готове. Можна пробувати!