Канапе з червоною рибою в домашніх умовах

Канапе з червоною рибою

Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе з червоною рибою. Легка закуска викличе захват у ваших близьких або гостей. Запам’ятовуйте просту і швидку кулінарну ідею!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
55 хвДрук
  • У глибоку тарілку кладемо вершковий сир, майонез, подрібнений часник і кріп. Вимішуємо до однорідності.
  • Червону рибу відокремлюємо від шкірки і нарізаємо тонкими скибочками.
  • Очищаємо авокадо від шкірки і кісточки. Плід також поділяємо на тонкі смуги.
  • З тостового хліба акуратно зрізаємо корочку. Повинні залишитися квадратні скибочки.
  • Кожну скибочку обмазуємо сумішшю з вершкового сиру і майонезу.
  • На замазку викладаємо червону рибу.
  • Зверху кладемо шматочки авокадо.
  • Накриваємо заготовки рівним важким предметом і залишаємо на 30 хвилин.
  • Далі продукт розрізаємо на однакові кубики.
  • Прикрашаємо їх червоною ікрою.
  • Далі кожен кубик протикаємо шпажкою.

Яскраве частування для святкового столу готове. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь