У будь-який час року яскрава пшоняна каша з гарбузом підніме настрій і додасть сил. В мультиварці варити кашу ще простіше, розумна техніка всю основну роботу зробить за вас.
Інгредієнти
Порції: –+
- Пшоно 200 гр.
- Гарбуз 200 гр.
- Вода ⅔ л.
- Цукор-пісок 1.5 ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Масло вершкове за смаком
Кроки
- Пшоно кілька разів промийте проточною водою.
- Всипте пшоно в чашу мультиварки, залийте її окропом і додайте сіль і цукор. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим “Каша” на 25-30 хвилин.
- Гарбуз помийте, зріжте шкірку, а м’якоть наріжте кубиками.
- Через 15 хвилин варіння додайте в чашу до пшону гарбуз, вершкове масло і продовжуйте готувати.
- Після звукового сигналу перемішайте і подавайте пшоняну кашу з гарбузом на стіл.
Приємного апетиту!