Каша з пшона на воді з гарбузом в мультиварці

У будь-який час року яскрава пшоняна каша з гарбузом підніме настрій і додасть сил. В мультиварці варити кашу ще простіше, розумна техніка всю основну роботу зробить за вас.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Пшоно кілька разів промийте проточною водою.
  • Всипте пшоно в чашу мультиварки, залийте її окропом і додайте сіль і цукор. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим “Каша” на 25-30 хвилин.
  • Гарбуз помийте, зріжте шкірку, а м’якоть наріжте кубиками.
  • Через 15 хвилин варіння додайте в чашу до пшону гарбуз, вершкове масло і продовжуйте готувати.
  • Після звукового сигналу перемішайте і подавайте пшоняну кашу з гарбузом на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь