Класичний рецепт дієтичного вівсяного печива

В даному рецепті вам пропонується класичний варіант приготування печива з вівсяних пластівців. Рецепт нескладний і швидкий, тільки готувати печиво потрібно зі звичайних вівсяних пластівців, а не швидкого приготування, так як останні майже не містять вітамінів і клітковини. Якщо заміните цукор медом, то отримаєте дієтичну випічку.

Інгредієнти
Порції: +10
На порцію
Калорії: 437 ккал
Білки: 6.5 г
Жири: 14.4 г
Вуглеводи: 71.8 г
Кроки
60 хвДрук
  • Масло помістіть в чашку і розтопіть за допомогою мікрохвильовки або на водяній бані.
  • Розтоплене масло перелийте в ємність для замісу тіста. Вбийте до масла курячі яйця і збийте до однорідного стану.
  • Потім насипте в цю суміш мед, сіль, вівсянку, соду на кінчику ножа і борошно в зазначених в рецепті кількостях і добре знову збийте. Залиште ємність з тістом на 40 хвилин, щоб пластівці набрякли.
  • Після закінчення цього часу, коли пластівці просочаться рідиною, у вас вийде гарне щільне тісто.
  • Застеліть деко шматочком паперу для випічки і трохи змастіть його рослинною олією. Двома ложками порційно викладіть тісто на деко, сформувавши з нього акуратне печиво.
  • Випікайте печиво в духовці при 180° C протягом 30 хвилин. У вас вийде смачне і хрустке вівсяне печиво.

У вас вийде смачне і хрустке вівсяне печиво.

Приємного апетиту за сніданком!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь