Рецепти іспанської кухні
Іспанська тортилья (Tortilla española) – традиційна страва іспанської кухні. Незважаючи на назву, це зовсім різні страви з мексиканською тортилью. Іспанська тортилья є приготованою
Чізкейк Сан-Себястьян (Cheesecake San Sebastian) – дуже популярна страва іспанської кухні. Чізкейк Сан-Себастьян є запеченим десертом з вершкового сиру, вершків, яєць і цукру і є різновидом
Чиліндрон (Chilindrón) – традиційна іспанська страва. Чиліндрон є яскраво-червоним густим соусом, приготованим з червоних овочів. Основні інгредієнти – стиглі томати, червоний солодкий
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
Мармітако (Marmitako) – іспанський суп з тунця, традиційний для півночі Іспанії, а саме регіонів Басконія та Кантабрія. Готували його рибалки, які, йдучи в море за тунцем, брали з.
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва
Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом. Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а.
Справжня сангрія (яка отримала свою назву від свого червоного кольору – de sangre іспанською) – легка, проста і швидка підготовка. Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченому і міцному.
Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
Серрадура (Serradura), також відома як “дерево пили” або “португальська пилка”, – це традиційний португальський десерт, який часто готують у Макао (територія
Соус відмінно підходить до страв з м’ясного фаршу (тефтелей, фрикадельок, котлет, їжачок), до картопляного пюре.
Сальморехо – це те, що ви знайдете в меню по всій Іспанії, але найкраще сальморехо завжди зустрічається саме на півдні. У спекотний день немає нічого кращого, ніж тарілка...
Популярний іспанський холодний суп гаспачо іноді називають «рідким салатом». Така назва цілком обґрунтована, адже гаспачо готують виключно із свіжих овочів. Причому існує безліч рецептів
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обвалених у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре.
Пісто манчего – це ситне іспанське рагу з багатим смаком сезонних овочів, у тому числі помідорів, болгарського перцю, цибулі та цукіні. Пісто, широко відоме як пісто манчего, є традиційною.
Креветки аль-Аджилло – це традиційні іспанські закуски з креветок, приготовлені з часником. Цей рецепт креветок al ajillo однаково смачний із лангустинами чи креветками.
Роскон де Рейєс по всьому світу є королем всіх іспанських будинків, а також в інших країнах Латинської Америки, таких як Мексика, Колумбія, Уругвай та Аргентина. Мексиканський роскон-де-рейес
У магазині найвищий цінник у сиров’яленої ковбаси. Вона вважається делікатесною, тому що м’ясо доходить до готовності без термообробки. Іспанські кулінари майстерно поєднують