Курка алла Путанеска

Курка алла путанеска (Pollo alla puttanesca)  – швидка італійська страва з курки.  Готується за тим же принципом, що і страва з незвичайною легендою  «Спагетті алла путанеска» , тобто нашвидкуруч, з додаванням протертих томатів, оливок та каперсів.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Куряче філе вимити, просушити та нарізати на невеликі шматочки.
  • Обваляти кожен шматочок у борошні, струсивши зайве борошно.
  • Подрібнити цибулю та часник і обсмажити у сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
  • Помідори очистити від шкірки. Дрібно нарізати м’якоть, видаливши насіння. Додати помідори до сковороди до цибулі.
  • Каперси промити водою, просушити і злегка роздавити, оливки нарізати на кільця або половину. Додати до сковороди до помідорів. Додати сіль та чорний перець, туди ж додати шматочки курячого філе.
  • Тушкувати до готовності курячого філе. Якщо соус стане дуже густим, можна додати води.
  • Перед подачею курку алла плутанина можна посипати подрібненою свіжою петрушкою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь