Ароматне і неймовірно поживне частування для вашого столу – запіканка з кабачків і курячого м’яса. Блюдо підходить для домашнього обіду. Воно порадує корисними властивостями і не дуже калорійним складом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 шт.
- Куряча грудка 1 шт.
- Сметана 25% 60 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень 1 пучок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Підготуємо потрібні продукти. Овочі та зелень промиваємо. Курячу грудку розморожуємо.
- Куряче філе акуратно відокремлюємо від кістки і нарізаємо його дрібними кубиками.
- Додаємо до м’ясного продукту сметану, сіль і мелений перець.
- Очищаємо кабачки і пропускаємо їх через тертку.
- Вичавлюємо овочеву масу, щоб прибрати зайвий сік. Кладемо продукт до курки.
- Подрібнену цибулю смажимо в олії до прозорості.
- Подрібнюємо зелень і натираємо шматочок сиру.
- Кладемо інгредієнти в загальну масу, доповнюємо її яйцем.
- Старанно вимішуємо вміст.
- Рівномірно викладаємо заготовку в форму для випікання.
- Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Рум’яна запіканка з кабачка і курячого м’яса готова. Діліть частування на порції і подавайте до столу разом зі свіжими овочами.