Куряча запіканка з кабачків в духовці

Куряча запіканка з кабачків в духовці

Ароматне і неймовірно поживне частування для вашого столу – запіканка з кабачків і курячого м’яса. Блюдо підходить для домашнього обіду. Воно порадує корисними властивостями і не дуже калорійним складом.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо потрібні продукти. Овочі та зелень промиваємо. Курячу грудку розморожуємо.
  • Куряче філе акуратно відокремлюємо від кістки і нарізаємо його дрібними кубиками.
  • Додаємо до м’ясного продукту сметану, сіль і мелений перець.
  • Очищаємо кабачки і пропускаємо їх через тертку.
  • Вичавлюємо овочеву масу, щоб прибрати зайвий сік. Кладемо продукт до курки.
  • Подрібнену цибулю смажимо в олії до прозорості.
  • Подрібнюємо зелень і натираємо шматочок сиру.
  • Кладемо інгредієнти в загальну масу, доповнюємо її яйцем.
  • Старанно вимішуємо вміст.
  • Рівномірно викладаємо заготовку в форму для випікання.
  • Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Рум’яна запіканка з кабачка і курячого м’яса готова. Діліть частування на порції і подавайте до столу разом зі свіжими овочами.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь