Курячий рулет на пару в мультиварці

Курячий рулет на пару в мультиварці

Замість покупної ковбаси і сосисок сумнівної якості давно використовую в їжу домашню буженину і рулети власного приготування. Ароматне і ніжне м’ясо у всьому виграє у свого магазинного суперника, крім терміну придатності. Але, повірте, курячий рулет на пару в холодильнику довго не затримується.

Рецепт рулету, як завжди, вивідала у своєї подружки-домогосподарки. Вона обожнює експериментувати з мультиваркою. Готує в ній і перші страви, і основні, і навіть випічку. Курячий рулет на пару виходить куди ніжніше і м’якше, ніж в духовці. А про сковороду взагалі мовчу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Курячий окіст промийте, відокремте від кісток. М’ясо на шкірі розправте. Посоліть і поперчіть його. Залиште хвилин на 10. Потім укрийте філе харчовою плівкою, злегка відбийте.
  • Гриби промийте і просушіть. Наріжте їх пластинами. Обсмажте печериці в олії до рум’яності. Потім пересипте до них цибулю, нарізану кубиками. Приправте зажарку за смаком.
  • Вистеліть на робочій поверхні лист фольги. На ньому розташуйте відбите куряче м’ясо шкірою вниз. Кладіть окіст внахлест один на одного.
  • На м’ясо викладіть грибну начинку. Рулет загорніть, замотайте у фольгу і відправте в чашу мультиварки. Готуйте страву на пару близько години. Готовому рулету дайте охолонути.

Далі відправте блюдо в холодильник на ніч. До слова, в грибну начинку за смаком можете додати натерту моркву, часник та інші ароматні спеції. Готується курячий рулет на пару надзвичайно просто. Ви повинні випробувати цей рецепт!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь