Курячий рулет з фаршированими перцями

Курячий рулет з фаршированими перцями

Цей курячий рулет я виправдано називаю королем усіх свят. Він гідно виконує всі покладені на нього зобов’язання: смачний, ситний, та ще й стіл прикрашає. Спочатку може здатися, що нічого особливого в ньому немає, але подивіться на реакцію гостей, коли ви розріжете частування!

Поєднання курячого філе і овочів я вважаю найбільш вдалим. Блюдо виходить легким, соковитим і корисним. Якраз те, що потрібно для обіду або вечері. Якщо подаєте страву гостям, будьте готові ділитися рецептом!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Розберіть броколі на суцвіття і відправте їх в киплячу воду на 10 хвилин. До пів на відвареного овоча додайте 1 натерту на крупній тертці моркву, вершковий сир і сіль, перемішайте.
  • Зріжте верхівку у перців і очистіть їх від насіння. Наповніть перці приготовленою начинкою.
  • Наріжте куряче філе тонкими пластинами, присипте спеціями за смаком і викладіть у форму для випікання. Потім щільно укладіть нафаршировані перці, скибочки сиру, брусочки відвареної до напівготовності моркви, суцвіття брокколі і сир.
  • «Упакуйте» рулет, загорнувши звисаючі краї. Накрийте форму фольгою і випікайте блюдо 40 хвилин при температурі 180 ° С.

Курячий рулет з овочами – відмінний приклад того, як можна поєднувати дві різні страви в одному. Частування виходить смачним як в холодному, так і в гарячому вигляді. І вже точно може позмагатися за звання найбільш ефектного на будь-якому столі!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь