Лазанья з куркою

Лазанья з куркою має незвичайний смак. Страва виходить шалено ароматною з насиченим смаком. Ніжне частування стане для вас фаворитом. Незважаючи на те, що для начинки використовується куряче філе, начинка виходить досить соковитою. Лазанья виглядає дуже апетитно і підійде як частування для святкового заходу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Готуємо продукти.
  • Очищену цибулю обполіскуємо та подрібнюємо.
  • Промивши куряче філе і обсушивши, нарізаємо дрібним кубиком.
  • Промивши і почистивши гриби, нарізаємо кубиками.
  • Хорошенько прогріваємо сковорідку з олією і вивантажуємо подрібнену цибулю. Пасеруємо до прозорого стану.
  • До цибулі викладаємо нарізане м’ясо.
  • Обсмаживши 5 хвилин, вивантажуємо грибну нарізку.
  • Перемішавши, присмачуємо спеціями.
  • Продовжуємо готувати протягом чверті години.
  • Промиваємо і просушуємо зелень, дрібно шаткуємо.
  • Промиті томати обдаємо окропом, вирізаємо плодоніжки і знімаємо шкірку. Розрізавши на сегменти, вивантажуємо у чашу подрібнювача.
  • Пробиваємо томати до однорідності.
  • Засипаємо подрібнену зелень.
  • За допомогою подрібнювача прокручуємо кілька секунд, щоб компоненти з’єдналися.
  • Готуємо соус бешамель. У товстостінний посуд вивантажуємо вершкове масло. Розтоплюємо на помірній температурі.
  • Засипаємо борошно.
  • Перемішуємо лопаткою і злегка обсмажуємо.
  • Поступово додаємо молоко і розмішуємо, щоб розбити грудки.
  • Посипаємо сіллю та перцем. Уварюємо соус, постійно помішуючи, до густини.
  • На дно вогнетривкої форми укладаємо листи лазаньї.
  • Розподіляємо половину начинки з грибів та курки.
  • Розподіляємо половину соусу бешамель.
  • Накриваємо другим шаром із листів лазаньї.
  • Розподіляємо решту начинки з грибів та птиці.
  • Просочуємо залишками білого соусу.
  • Накриваємо листами лазаньї.
  • Розподіляємо томатний соус із зеленню. Переміщуємо заготовку в нагріту до 180° духовку. Запікаємо страву 20 хвилин.
  • Тремо сир, використовуючи тертку з великими отворами.
  • Через деякий час обережно виймаємо ємність з духовки і щедро посипаємо тертим сиром. Забираємо доготовлятись ще на 25 хвилин.

Ароматну страву ділимо на порції та подаємо у гарячому стані. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь