Ліниві хачапурі з гарбузом

Не можу пройти повз рудих красунь, які наповнили прилавки магазинів і ринків. Завжди візьму одну або дві різних сортів. Знаю, що скоро цей корисний овоч зникне ще на рік, тому готую хачапурі з гарбузом щоранку на сніданок!

Обіцяю, після цієї страви гарбуз полюблять навіть діти. Це вам не пиріг і не каша! Хачапурі з гарбузом і сиром — відмінний початок навіть самого похмурого дня. Крім того, такий сніданок готується швидко і просто. Записуйте рецепт і пробуйте дуже смачне блюдо сьогодні ж!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Натріть гарбуз на крупній тертці, додайте кефір, яйця, сіль і перемішайте.
  • Всипте до гарбузової маси борошно з розпушувачем і знову добре перемішайте.
  • Натріть твердий сир на крупній тертці і додайте його до гарбузового тіста разом з соняшниковою олією. Гарненько перемішайте інгредієнти.
  • Розігрійте сковороду, змащену вершковим маслом. Викладіть частину тіста і обсмажуйте хачапурі по 2 хвилини з кожного боку під кришкою.

Хачапурі з гарбузом на сковороді — це не тільки смачний і корисний сніданок, але і ласий перекус. Іноді я подаю ці коржі до супу або до другої страви. Кожен раз вони заходять на ура — не залишається і крихти! А що ви готуєте з гарбуза?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь