Львівські цибульники з манкою

Першу половину літа я день у день готувала кабачкові оладки. Що поробиш, дівати кабачки було вже нікуди. А коли запаси почали закінчуватися, перейшла на цибулю. Цибульники з манкою — це львівські цибульні оладки, рецепт яких вивідала ще в юності у одногрупниці. Готую по ньому досі.

Як на мене, цибульники з манкою віддалено нагадують деруни. Особливо з огляду на те, що в останні я теж додаю цибулю. Цибульники у мене виходять такими ж хрусткими зовні, а всередині — пікантними і м’якими. Рекомендую випробувати цей легкий рецепт вже сьогодні!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Цибулю очистіть і подрібніть дрібними кубиками. Пересипте її в миску, посоліть і поперчіть. До цибулі додайте яйця і сметану. Перемішайте інгредієнти.
  • Далі пересипте в миску борошно і манну крупу. Замісіть тягуче тісто. На сковороді розігрійте рослинну олію. На еї викладіть по 1 ст.л. цибулевого тіста.
  • Готуйте цибульники з обох сторін по 2-3 хвилини. Далі перемістіть їх на паперові рушники. Нехай останні вберуть зайву олію.

Готові цибульники з манкою ставлю на стіл гарячими. Особисто я спеціально до такої страви готую такий соус: 2-3 ст.л. сметани перемішую з подрібненою зеленню, додаю дрібку солі. Поливаю соусом цибульники або подаю його в окремій ємності. Сподобався рецепт? Діліться ним з друзями!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь