Мармелад з желатином в домашніх умовах

Мармелад з желатином в домашніх умовах

Желатин – корисний продукт для шкіри і кісток людини, тому мармелад на його основі не тільки смачний, але і принесе зміцнюючий ефект. Завдяки соку і цедрі лимона, мармелад набуває легку кислинку і не буде нудотно солодким.

Інгредієнти
Порції: +2
  • Сік вишневий 100 мл.
  • Вода 100 мл.
  • Сік лимона 6 ст. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Цедра лимона 1 ст. л.
  • Желатин 40 гр.
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Сік вишні переливають в мисочку і висипають в нього желатин, щоб він набряк протягом декількох годин.
  • Цукор змішують з водою і цедрою цитрусових, додають сік лимона і нагрівають, щоб суміш стала однорідною.
  • Після цього до цукрового сиропу додають вишневий сік з желатином і продовжують нагрівати, поки желатин не розчиниться.
  • Заготівлю для мармеладу знімають з плити і проціджують, щоб прибрати цедру.
  • Суміш розливають по формах і поміщають в холодильник, щоб повністю застигла.

Приємного частування!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь