Швидка, низькокалорійна, а головна корисна закуска виходить з такого простого продукту, як кабачок. У розпал літнього сезону, коли молоді ніжні цукіні можна купити скрізь – запасаємося корисними мікроелементами, бо в сирих кабачках міститься максимальна кількість вітамінів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 шт.
- Коріандр ½ ч. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Часник 2 зубці
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний мелений за смаком
Кроки
- “Молочні” кабачки нарізаємо максимально тонкими слайсами. З цим завданням відмінно справляється овочечистка.
- Коли всі овочі нарізані – перекладаємо смужки в глибоку тарілку, в якій і будемо все маринувати.
- До слайсів додаємо два зубчики часнику, пропущених через прес.
- Далі, посипаємо кабачки сіллю і цукровим піском.
- Не забуваємо додати подрібнений або цілісний коріандр для нереального аромату.
- І в останню чергу приправляємо слайси червоним і чорним перцем.
- Гарненько перемішуємо всі інгредієнти між собою і відправляємо в холодильну камеру мінімум на 30 хвилин.
За півгодини кабачки встигають насититися спеціями, однак, якщо залишити їх в холоді на ніч – буде ще смачніше. Приємного апетиту!