Мариновані кабачки швидкого приготування без оцту

Мариновані кабачки швидкого приготування без оцту

Швидка, низькокалорійна, а головна корисна закуска виходить з такого простого продукту, як кабачок. У розпал літнього сезону, коли молоді ніжні цукіні можна купити скрізь – запасаємося корисними мікроелементами, бо в сирих кабачках міститься максимальна кількість вітамінів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • “Молочні” кабачки нарізаємо максимально тонкими слайсами. З цим завданням відмінно справляється овочечистка.
  • Коли всі овочі нарізані – перекладаємо смужки в глибоку тарілку, в якій і будемо все маринувати.
  • До слайсів додаємо два зубчики часнику, пропущених через прес.
  • Далі, посипаємо кабачки сіллю і цукровим піском.
  • Не забуваємо додати подрібнений або цілісний коріандр для нереального аромату.
  • І в останню чергу приправляємо слайси червоним і чорним перцем.
  • Гарненько перемішуємо всі інгредієнти між собою і відправляємо в холодильну камеру мінімум на 30 хвилин.

За півгодини кабачки встигають насититися спеціями, однак, якщо залишити їх в холоді на ніч – буде ще смачніше. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь