Маринований часник з агрусом на зиму

Маринований часник з агрусом на зиму

Мало хто знає, що українська кухня – це не тільки борщ і сало – це ще й нереально смачний маринований часник з агрусом. Такою закускою ви точно здивуєте свою сім’ю і гостей, адже і зовнішній вигляд у страви дуже незвичайний.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
45 хвДрук
  • Почнемо з часнику. Головки гарненько промиваємо під струменем води, очищаємо від лушпиння і поділяємо на зубки.
  • Ягоди також промиваємо і позбавляємося від гілочок і хвостиків.
  • На дно чистих стерильних банок першим шаром викладаємо зубчики часнику.
  • Поверх “пекучого” інгредієнта засипаємо агрус.
  • Займемося маринадом. У каструлю кладемо всі необхідні спеції, сіль, цукровий пісок і заливаємо водою – доводимо до кипіння і варимо ще близько 5-7 хвилин. Перед тим, як зняти тару з вогню – вливаємо оцет.
  • Киплячим розсолом заливаємо банки до самого верху, закочуємо, перевертаємо дном вгору і, прикривши рушником, даємо час охолонути.

Після, прибираємо в місце, куди не потрапляють прямі сонячні промені. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь