Міні-сінабони з вершковим сиром на воді

Міні-сінабони з вершковим сиром на воді

Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’явилися в Америці і швидко набули популярності у всьому світі. Приготувати сінабони можна і вдома. У цьому рецепті пропонуємо вам приготувати міні-сінпбони з вершковим сиром. Вони чудово підійдуть для фуршету чи вечірки, адже їх так зручно їсти руками.

Зробити корисніше:
Замість пшеничного борошна використовуйте кукурудзяне, воно не містить глютен. Цукор замініть на стевію або фруктозу. Замість вершкового сиру візьміть знежирений сир.

Інгредієнти
Порції: +12
На порцію
Калорії: 286 ккал
Білки: 7.24 г
Жири: 9.55 г
Вуглеводи: 42.96 г
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Підготуйте усі інгредієнти. Розтопіть вершкове масло. Видавити лимонний сік. Розігрійте духовку до 180 °С.
  • Підігрійте воду до теплого стану. Розкришіть свіжі дріжджі і всипте у воду. Додайте 75 г цукру та щіпку солі. Все перемішайте та залиште на 15 хвилин. Коли суміш трохи підніметься і покриється бульбашками, всипте в неї 450 г просіяного борошна. Замісіть м’яке еластичне тісто, сформуйте з нього кулю. Накрийте тісто харчовою плівкою або рушником і залиште підніматися на 1 годину.
  • Підготуйте начинку. У невеликій мисці змішайте 75 г коричневого цукру, що залишився, і корицю.
  • Коли тісто буде готове, розкотіть його в пласт завтовшки 2-3 мм. Чим тонше вийде тісто, тим більше шарів буде у сіннабонів. Щоб у вас вийшли міні-синобони, намагайтеся зробити пласт прямокутної витягнутої форми. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом та викладіть зверху начинку з кориці та цукру.
  • Поверніть тісто у щільний рулет. Намагайтеся, щоб він вийшов довгим та невеликим у діаметрі. Наріжте рулет на шматочки шириною 3-4 см. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і викладіть в неї заготовки. Необхідно залишати відстань між ними, оскільки в процесі випікання вони збільшаться обсягом. Надішліть сінабони випікатися в духовку на 30 хвилин при 180°С.
  • Поки сінабони випікаються, приготуйте сирну глазур. У глибокій мисці з’єднайте вершковий сир, воду, цукрову пудру та лимонний сік. Збийте все міксером або занурювальним блендером до однорідної кремоподібної консистенції.
  • Дістаньте міні-сінабони з духовки, трохи остудіть і полийте сирною глазур’ю

Міні-сінабони готові. Смачного!

Посипте сінабони подрібненими горіхами, цукатами або кокосовою стружкою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь