З смаженою або запеченою рибою я найбільше люблю подавати картоплю, так як це безпрограшний варіант. І все-таки час від часу хочеться урізноманітнити меню чимось незвичайним. Цього разу оригінальним доповненням до риби стало морквяне пюре з імбиром.
Спробувавши це блюдо недавно, я тепер шкодую, що так довго не наважувалася його приготувати. Всім любителям моркви обов’язково варто спробувати! Трохи вершків робить смак гарніру особливо ніжним. А якщо ви хочете зробити блюдо більш дієтичним, просто замініть вершки на молоко.
- Почистіть овочі. Моркву наріжте на дрібні шматочки, картопля — трохи крупніше. Варіть овочі на середньому вогні, поки морква не стане повністю м’якою.
- Злийте воду. Ретельно потовчіть інгредієнти за допомогою картоплем’ялки або подрібніть занурювальним блендером.
- Посоліть пюре і додайте імбир. Влийте теплі вершки і збийте масу віночком.
Такий пікантний овочевий гарнір відмінно поєднується з будь-якою смаженою рибою, крім лососевих. Здавалося б, дуже прості інгредієнти, але блюдо за смаком нічим не поступається ресторанному.