Мус із манки з ягодами

Мус із манки з ягодами – ніжний, як хмарка десерт, що поєднує в собі найяскравіші смаки літа. У рецепті ми будемо використовувати малину та чорну смородину, але на свій смак ви можете доповнити список своїми улюбленими ягодами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Якщо ви використовуєте свіжі ягоди, добре їх помийте під краном. А заморожені ягоди розморозьте та викладіть у каструлю. Додайте до них воду та цукор, поставте ємність на вогонь.
  • Коли ягідна маса закипить, продовжуйте її варити протягом 10-15 хвилин. Далі можна процідити відвар від кісточок або залишити як є.
  • Потім киплячий ягідний відвар всипте манну крупу, відразу ж перемішуйте масу ложкою. Варіть манку на повільному вогні, помішуючи.
  • Через 10-12 хвилин зніміть каструлю з ягідною масою з плити. Збивайте масу віночком протягом 8-10 хвилин, завдяки цьому вона стане повітряною та ніжною.
  • Перелийте мус ягідний з манкою в невеликі порційні ємності. Залишіть мус у холодильнику до повного застигання.

Для гарної подачі прикрасьте ягідний мус кокосовою стружкою та гілочками м’яти. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь