Акуратна і дуже естетична яєчня, яка порадує не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і смаком. А додавання ковбаси, сиру і помідорів зроблять такий сніданок збалансованим, а також дуже ситним і поживним, що обов’язково дасть вам і вашим близьким заряд бадьорості на весь день.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 4 шт.
- Сир Сулугуні 2 скибочки
- Черрі 5 шт.
- Ковбаса варена 2 скибочки
- Цибуля зелена 5 пір’я
- Вершки 8 ст. л.
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Хліб 2 шматки
Кроки
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ретельно промиваємо цибулю і помідори.
- Змащуємо вершковим маслом формочки для запікання.
- Нарізаємо ковбасу смужками.
- Накладаємо її в формочки.
- Також нарізаємо смужками сулугуні і складаємо в формочки.
- Помідори черрі нарізаємо на половинки і відправляємо до сиру з ковбасою.
- Дрібно нарізаємо цибулю, посипаємо нею начинку. Заливаємо в кожну формочку 2 столові ложки вершків.
- У кожну формочку вбиваємо яйця, заливаємо їх ще 2 столовими ложками вершків. Посипаємо сіллю.
- Наливаємо в глибоке деко окропу і ставимо туди формочки так, щоб вода діставала їм до середини. Ставимо деко в духовку на приблизно 15 хвилин.
- Поки яєчня готується, робимо тости.
- Обережно дістаємо яєчню з духовки.
Готову яєчню подаємо разом з тостами. Приємного апетиту!