Це неймовірно простий в приготуванні салат. Другий його плюс – він надзвичайно корисний. Третій – надзвичайно смачний. Журавлина надає соковитість салату і відбиває запах йоду від морської капусти. До того ж вона дає легку кислинку, особливо в поєднанні з соком лимона. А буряк додає салату солодкість – підбір продуктів просто дивовижний.
Всього 4 інгредієнта, але яке вдале поєднання!.. Салатик допоможе очистити ваш організм від шлаків і токсинів, а також отримати гастрономічну насолоду. Готується він швидко – нічого не треба варити, якось обробляти. Єдиний інгредієнт, який нарізається – буряк. Решта просто додається в салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морська капуста 300 гр.
- Буряк 300 гр.
- Журавлина 100 гр.
- Лимон сік 2 ст. л.
Кроки
- Буряк очистіть і натріть соломкою на спеціальній тертці. Якщо її немає, можна зробити це вручну.
- Надішліть овоч в салатник і полийте 2 столовими ложками лимонного соку. Ретельно перемішайте.
- Тепер додайте морську капусту. Знову гарненько перемішайте.
- Журавлину промийте і відправте в салат.