Окрошка з ковбасою і картоплею на кефірі

Легка і поживна домашня окрошка виходить з додаванням ковбаси і картоплі. Заправити блюдо можна кефіром, що додасть йому особливий смак. Оцініть простий рецепт для вашого літнього сімейного обіду.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Заздалегідь відварюємо картоплю і моркву. Охолоджуємо овочі і знімаємо з них шкірку.
  • Далі картоплю дрібно нарізаємо.
  • Окремо варимо яйця, охолоджуємо їх і також подрібнюємо.
  • Зелену редьку очищаємо від грубої шкірки і натираємо на середню тертку.
  • Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.
  • Підготовлені продукти викладаємо в спільний посуд. Солимо вміст і акуратно перемішуємо.
  • Додаємо подрібнену свіжу зелень.
  • Заливаємо продукти літром холодного кефіру і знову акуратно розмішуємо.

Розливаємо готову окрошку по тарілках і подаємо до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь