Легка і поживна домашня окрошка виходить з додаванням ковбаси і картоплі. Заправити блюдо можна кефіром, що додасть йому особливий смак. Оцініть простий рецепт для вашого літнього сімейного обіду.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт.
- Редька зелена 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Ковбаса 200 гр.
- Зелень 1 пучок
- Куряче яйце 3 шт.
- Сіль за смаком
- Кефір 1 л.
Кроки
- Заздалегідь відварюємо картоплю і моркву. Охолоджуємо овочі і знімаємо з них шкірку.
- Далі картоплю дрібно нарізаємо.
- Окремо варимо яйця, охолоджуємо їх і також подрібнюємо.
- Зелену редьку очищаємо від грубої шкірки і натираємо на середню тертку.
- Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.
- Підготовлені продукти викладаємо в спільний посуд. Солимо вміст і акуратно перемішуємо.
- Додаємо подрібнену свіжу зелень.
- Заливаємо продукти літром холодного кефіру і знову акуратно розмішуємо.
Розливаємо готову окрошку по тарілках і подаємо до столу!