З овочів і сиру можна приготувати легку, але ситну вечерю. Крім того, запечені в духовці овочі зберігають свої корисні властивості і всю соковитість. Розплавлена сирна шапочка зробить блюдо ще більш апетитним на вигляд.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Капуста брокколі 400 гр.
- Горошок зелений 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 100 гр.
- Сметана 20% 3 ст. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Спеції та Приправи за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 2 ч. л.
Кроки
- Деко застеліть фольгою, змастіть її рослинною олією. Картоплю і моркву очистіть, наріжте великими шматками і викладіть на фольгу.
- Далі покладіть брокколі і зелений горошок.
- Ріпчасту цибулю наріжте кільцями і додайте її до інших овочів. Посоліть і приправте овочі.
- У мисці збийте яйця і сметану до однорідної консистенції, додайте трохи солі і спецій. Отриманою сумішшю залийте овочі, накрийте форму фольгою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на годину.
- Сир натріть на тертці. Дістаньте деко з духовки і посипте овочі сиром, готуйте страву ще 10 хвилин.
- Коли сир розплавиться і підрум’яниться, дістаньте блюдо з духовки, розділіть на порції і подавайте його на стіл.
Приємного апетиту!