Готувати овочі дуже просто. Для цього рецепта вам необхідно помити овочі, нарізати їх великими шматками, приправити і відправити в духовку. Такий гарнір припаде до смаку всім гостям.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 50 гр.
- Перець чорний мелений 5 гр.
- Олія соняшникова 50 мл.
- Морква 90 гр.
- Картопля 400 гр.
- Сіль 10 гр.
Кроки
- М’якоть гарбуза наріжте великими кубиками.
- Моркву наріжте півкільцями
- Ріпчасту цибулю розріжте на чотири частини.
- Картоплю також наріжте великими кубиками.
- Форму для запікання змастіть олією, викладіть в неї овочі, посоліть і приправте їх.
- Запікайте овочі в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Готові овочі подавайте як гарнір до м’ясних страв.
Приємного апетиту!