Пампушки на дріжджах, смажені на сковороді

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Молоко трохи підігрівають і розводять в ньому дріжджі
  • Потім в рідину кладуть сіль і цукор, розбивають яйце, вмішують половину масла, все борошно і готують тісто.
  • Опару кладуть під рушник, щоб підійшла. Потрібно почекати 1 годину.
  • Виросло в обсязі тісто обминають і вимішують, а потім ліплять з нього невеликі кульки, які потрібно злегка приплюснути. Товщина одержаної заготовки повинна бути близько 70 мм.
  • У сковороді розігрівають олію, що залишилася і смажать на ній пампушки, поки ті не стануть золотистими.
  • Щоб вони не вийшли занадто жирними, зайву олію можна прибрати, поклавши готові вироби ненадовго на паперовий рушник.

Перед подачею до столу, полийте кожну пампушку сметаною.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 2.5 з 5 )
Залишити відповідь