Паштет з м’яса курки в блендері

Паштет з м’яса курки в блендері виходить напрочуд ніжним і приємним за смаком. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок до святкового столу. Для приготування курячого паштету використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Кроки
50 хвДрук
  • Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії близько 2-4 хвилин, періодично помішуючи.
  • Викладаємо до цибулі подрібнену моркву. Продовжуємо смажити все разом ще стільки ж.
  • Виливаємо до овочів трохи гарячої води.
  • Гасимо масу близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.
  • Очищаємо горіхи і подрібнюємо їх у чаші блендера до дрібної крихти.
  • Додаємо до горіхів обсмажені овочі. Знову все перемелюємо у блендері.
  • Викладаємо з блендера овочі з горіхами. Кладемо сюди шматочки відвареної курки. Подрібнюємо.
  • Вливаємо до курки вершки і додаємо вершкове масло, що підтанула при кімнатній температурі. Знову вмикаємо блендер.
  • З’єднуємо овочеву та курячу суміш у одній мисці. Солимо, перчимо до смаку, доповнюємо подрібненими зубчиками часнику і добре перемішуємо.

Паштет з м’яса курки в блендері готовий. Намазуйте на хліб і пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь