Паштет з м’яса курки в блендері виходить напрочуд ніжним і приємним за смаком. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок до святкового столу. Для приготування курячого паштету використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
- Куряче філе 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 150 гр.
- Морква 130 гр.
- Вершки 10-20% 100 мл.
- Волоський горіх 60 гр.
- Часник 2 зубчики
- Масло вершкове 30 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Порції – 700 грн.
Кроки
- Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії близько 2-4 хвилин, періодично помішуючи.
- Викладаємо до цибулі подрібнену моркву. Продовжуємо смажити все разом ще стільки ж.
- Виливаємо до овочів трохи гарячої води.
- Гасимо масу близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.
- Очищаємо горіхи і подрібнюємо їх у чаші блендера до дрібної крихти.
- Додаємо до горіхів обсмажені овочі. Знову все перемелюємо у блендері.
- Викладаємо з блендера овочі з горіхами. Кладемо сюди шматочки відвареної курки. Подрібнюємо.
- Вливаємо до курки вершки і додаємо вершкове масло, що підтанула при кімнатній температурі. Знову вмикаємо блендер.
- З’єднуємо овочеву та курячу суміш у одній мисці. Солимо, перчимо до смаку, доповнюємо подрібненими зубчиками часнику і добре перемішуємо.
Паштет з м’яса курки в блендері готовий. Намазуйте на хліб і пробуйте!