Печінковий торт у мультиварці

Печінковий торт у мультиварці виходить дуже ніжним та схожим за текстурою на суфле. Цей рецепт можна використовувати як класичний, додаючи в торт різну начинку. Готувати торт можна з будь-якої печінки: свинячої, яловичої чи курячої. Готову страву красиво декоруйте зеленню, овочами, оливками – і вона буде гідним святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 111 ккал
Білки: 10.1 г
Жири: 4.4 г
Вуглеводи: 9.4 г
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Готувати печінковий торт у мультиварці просто! Печінку помийте та видаліть жовчні протоки (заморожену попередньо розморозьте). Потім її розріжте на середні шматочки. Почистіть цибулини і розріжте їх на частини. Шматочки печінки разом із цибулею подрібніть на м’ясорубці чи чаші блендера в однорідну масу. Потім додайте до неї вказану в рецепті кількість яєць, вершків, борошна та розпушувач.
  • Печінкову масу на свій смак посипте сіллю і перцем і добре розмішайте. Тісто має бути рідкуватою консистенцією.
  • Чашу приладу намажте невеликою кількістю олії та перелийте в неї приготовлене печінкове тісто. Встановіть на мультиварці програму “Випічка” на 50 хвилин.
  • Після цього корж залиште в мультиварці на 20 хвилин, щоб трохи охолонув, а потім акуратно перекладіть його з чаші на плоску тарілку і залиште до повного остигання.
  • Охолоджений корж розріжте гострим ножем на 3 частини. Якщо корж кришиться, то розріжте його навпіл, а потім кожну половинку на 3 поперечні шматочки.
  • У піалі змішайте майонезний соус з подрібненим на часнику часником і їм намажте всі коржі.
  • Поки торт остигає, почистіть цибулину та моркву, їх у будь-який спосіб подрібніть. Обсмажте ці овочі в мультиварці на програмі «Жарка» до легкого рум’яного кольору і на свій смак посоліть і поперчіть. Обсмажені овочі трохи остудіть. Зберіть торт, розміщуючи між коржами обсмажену цибулю та моркву. Верхній корж намажте соусом і декоруйте на свій смак. Торт залиште на 2 години для просочення коржів і потім подайте до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь