ПХ дієтичний салат з консервованим тунцем

Дієтичний – не означає несмачний. Цей салат – тому підтвердження. Соковитий, яскравий, насичений. Свіжі овочі в поєднанні з тунцем і квасолею формують бездоганний склад корисних вітамінів і мікроелементів, містять багато клітковини і білка. Салат відмінно впишеться в меню правильного харчування.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Помідори черрі і огірок промиваємо, обсушуємо. Томати розрізаємо на дві частини. Огірок ріжемо тонкою соломкою. Якщо маслини з кісточкою, то її вирізаємо.
  • Банку з тунцем розкриваємо і зливаємо рідину. Розминаємо виделкою м’якоть риби.
  • Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк і даємо зайвій рідини стекти.
  • З’єднуємо в салатниці половинки черрі, соломку огірка, консервовану квасолю і розім’ятий тунець. Посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Поливаємо оливковою олією за смаком і скроплюємо лимонним соком.

Подавати такий салат рекомендується відразу після приготування, поки він соковитий і свіжий. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь