Дієтичний – не означає несмачний. Цей салат – тому підтвердження. Соковитий, яскравий, насичений. Свіжі овочі в поєднанні з тунцем і квасолею формують бездоганний склад корисних вітамінів і мікроелементів, містять багато клітковини і білка. Салат відмінно впишеться в меню правильного харчування.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тунець консервований 180 гр.
- Квасоля червона консервована 150 гр.
- Черрі 10 шт.
- Огірок 1 шт.
- Маслини 10 шт.
- Олія оливкова за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сік лимонний за смаком
Кроки
- Помідори черрі і огірок промиваємо, обсушуємо. Томати розрізаємо на дві частини. Огірок ріжемо тонкою соломкою. Якщо маслини з кісточкою, то її вирізаємо.
- Банку з тунцем розкриваємо і зливаємо рідину. Розминаємо виделкою м’якоть риби.
- Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк і даємо зайвій рідини стекти.
- З’єднуємо в салатниці половинки черрі, соломку огірка, консервовану квасолю і розім’ятий тунець. Посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Поливаємо оливковою олією за смаком і скроплюємо лимонним соком.
Подавати такий салат рекомендується відразу після приготування, поки він соковитий і свіжий. Приємного апетиту!