Приготувати галушки дуже просто. Для них потрібно всього три інгредієнти: яйце, молоко і борошно. Виходить густе тісто, схоже на сметану. Готувати їх потрібно всього 5 хвилин. Вони стануть прекрасним доповненням до супу, роблячи його більш ситним і смачним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 1 шт.
- Молоко коров’яче 50 мл.
- Борошно пшеничне 5 ст. л.
Кроки
- У відповідну ємність розбиваємо одне яйце і збовтуємо його віночком або виделкою.
- Наливаємо 50 мл молока і ретельно перемішуємо.
- Борошно просіваємо через сито, щоб воно наситилося киснем і галушки вийшли більш повітряні. Все добре перемішуємо. Готове тісто має вийде густим з консистенцією як у сметани з великим відсотком жирності.
- За допомогою чайної ложки набираємо невелику кількість тіста і відправляємо його в каструлю з киплячим супом. Якщо набрати занадто багато тіста, то готові галушки вийдуть дуже великими, так як під час варіння вони збільшуються приблизно в 2 рази.
- Варимо суп приблизно 5-7 хвилин. Як тільки галушки спливуть на поверхню, вимикаємо вогонь і розливаємо по тарілках.
Зверху суп можна трохи присипати зеленню.
Приємного апетиту!