Покроковий рецепт приготування галушок для супу з яйцем

Приготувати галушки дуже просто. Для них потрібно всього три інгредієнти: яйце, молоко і борошно. Виходить густе тісто, схоже на сметану. Готувати їх потрібно всього 5 хвилин. Вони стануть прекрасним доповненням до супу, роблячи його більш ситним і смачним.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
25 хвДрук
  • У відповідну ємність розбиваємо одне яйце і збовтуємо його віночком або виделкою.
  • Наливаємо 50 мл молока і ретельно перемішуємо.
  • Борошно просіваємо через сито, щоб воно наситилося киснем і галушки вийшли більш повітряні. Все добре перемішуємо. Готове тісто має вийде густим з консистенцією як у сметани з великим відсотком жирності.
  • За допомогою чайної ложки набираємо невелику кількість тіста і відправляємо його в каструлю з киплячим супом. Якщо набрати занадто багато тіста, то готові галушки вийдуть дуже великими, так як під час варіння вони збільшуються приблизно в 2 рази.
  • Варимо суп приблизно 5-7 хвилин. Як тільки галушки спливуть на поверхню, вимикаємо вогонь і розливаємо по тарілках.

Зверху суп можна трохи присипати зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь