Покроковий рецепт приготування пампушок на молоці

рецепт приготування пампушок на молоці

Пампушки відмінно поєднуються з солодким сметанним соусом, цукровою пудрою або джемом. Пампушки на молоці готують з тіста на дріжджах і не шкодують рослинної олії, щоб вони підрум’янювалися з усіх боків.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • У підігрітому молоці розводять дріжджі, додають яйце, цукор, масло і сіль, все ретельно вимішують, потроху додаючи вказаний обсяг борошна.
  • Тісто потрібно ще раз гарненько вимісити, накрити рушником і дати підійти протягом години при кімнатній температурі.
  • Готове тісто нарізають шматочками, з яких катають невеликі за розміром кульки.
  • Кожену кульку перетворюють в корж, товщина якої повинна бути близько 3 см.
  • У розігрітій з олією сковороді смажать пампушки з обох сторін, а потім викладають в підходящий посуд.
  • Для сметанного соусу змішують цукор зі сметаною і перед подачею поливають готові вироби.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь