Покроковий рецепт приготування рулетиків з кабачків з яйцем і сиром

Одночасно ніжне, гостре і смачне блюдо з кабачків точно сподобається вашим домочадцям і гостям. Гостроту закусці надає пікантна часникова нотка, легкість і ніжність – поєднання яєць і майонезу.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
60 хвДрук
  • Перед тим, як нарізати, кабачок необхідно ретельно вимити, а потім обтерти насухо кухонним рушником. Обрізаємо кабачок з обох кінців – “хвостик” і верхівку. Тепер формуємо тонкі скибочки, або слайси.
  • У сковороду вливаємо рослинну олію і підігріваємо її на плиті 2-3 хвилини. Потім викладаємо в олію кабачки і обсмажуємо їх спочатку з одного, а потім з іншого боку. Підсолюємо за смаком і відправляємо на тарілку, дно якої встеляємо паперовим рушником. Так ми позбудемося зайвого жиру (папір вбере його).
  • Поки наші кабачки смажаться, займемося начинкою. Заздалегідь відварюємо два яйця, позбавляємо їх від лушпиння і дрібно нарізаємо. Викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою. Натираємо шматочок сиру, додаємо майонез. Пару зубків часнику очищаємо від лушпиння і також дрібно нарізаємо або видавлюємо через ковганку до решти інгредієнтів начинки. Перемішуємо їх.
  • Викладаємо начинку на кожну скибочку кабачка і розподіляємо ложкою тонким шаром по всій поверхні.
  • Щільно закручуємо рулетики і заколюємо краєчок зубочисткою або красивою шпажкою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь