Покроковий рецепт приготування варення з обліпихи з яблуками

Яскраве і соковите варення на зиму можна приготувати з обліпихи і яблук. Ласощі порадує простим кулінарним процесом і насиченим смаком. Збережіть приємний літній аромат на довгий час!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Перебираємо обліпиху, промиваємо її під водою і залишаємо обсихати. Можна відкинути на друшляк.
  • За допомогою дерев’яної толкушки розминаємо продукт.
  • Далі розтираємо його через дрібне сито, тим самим видаляючи кісточки.
  • Промите яблуко натираємо на велику тертку. Шкірку знімати не обов’язково.
  • З’єднуємо обидва інгредієнта в одній каструлі. Засипаємо їх цукром і гарненько вимішуємо.
  • Переставляємо посуд з вмістом на плиту. Доводимо до кипіння.
  • Варимо ласощі на слабкому вогні 5-10 хвилин. Регулярно помішуємо.
  • Ароматне варення з яблук і обліпихи готове. Пробуйте частування і відразу переливайте в скляну банку. Для довгого зберігання відправляйте в прохолодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь