Вишукані закуски з червоною рибою: фореллю, сьомгою або лососем, оформлені у вигляді канапе, бутербродів, рулетиків або салатів, на новорічному столі не залишаться без уваги. За цим рецептом готуємо закуску на шпажках, що швидко, просто і надзвичайно смачно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга слабосолона 50 гр.
- Сир Фета 50 гр.
- Оливки без кісточки 1 жменя
- Маслини без кісточки 1 жменя
- Огірок 1 шт.
- Кунжут насіння 2 щіпки
Кроки
- Спочатку підготуйте з розрахунком на кількість порцій всі продукти згідно з рецептурою. “Фету” наріжте за допомогою гострого ножа невеликими акуратними кубиками.
- На обробну дошку насипте насіння кунжуту і в них швидко обваляйте сирні кубики, що додасть ефектність готової страви.
- Вийміть з банки зелені оливки і серветкою їх добре обсушіть.
- Те ж саме виконайте і з маслинами.
- Сьомгу наріжте кубиками такого ж розміру, як і “Фету”.
- Промитий огірок наріжте невеликими шматочками довільної форми.
- Підготовлені інгредієнти слід нанизати на шпажки в будь-якій послідовності.
Закуску з червоною рибою на шпажках перекладіть на блюдо сервіровки, декоруйте на свій смак і подайте до столу. Приємного апетиту!