Проста і смачна закуска з червоною рибою, сиром і оливками

закуска з червоною рибою, сиром і оливками

Вишукані закуски з червоною рибою: фореллю, сьомгою або лососем, оформлені у вигляді канапе, бутербродів, рулетиків або салатів, на новорічному столі не залишаться без уваги. За цим рецептом готуємо закуску на шпажках, що швидко, просто і надзвичайно смачно.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • Спочатку підготуйте з розрахунком на кількість порцій всі продукти згідно з рецептурою. “Фету” наріжте за допомогою гострого ножа невеликими акуратними кубиками.
  • На обробну дошку насипте насіння кунжуту і в них швидко обваляйте сирні кубики, що додасть ефектність готової страви.
  • Вийміть з банки зелені оливки і серветкою їх добре обсушіть.
  • Те ж саме виконайте і з маслинами.
  • Сьомгу наріжте кубиками такого ж розміру, як і “Фету”.
  • Промитий огірок наріжте невеликими шматочками довільної форми.
  • Підготовлені інгредієнти слід нанизати на шпажки в будь-якій послідовності.

Закуску з червоною рибою на шпажках перекладіть на блюдо сервіровки, декоруйте на свій смак і подайте до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь