Ароматну і смачну пастилу можна приготувати з груш і яблук. Простий і швидкий рецепт відмінно виходить в домашніх умовах. Використовуйте кулінарну ідею, щоб порадувати себе і близьких.
Кроки
- Промиваємо груші і нарізаємо їх невеликими шматками. Викладаємо їх в каструлю.
- Яблука очищаємо від шкірки, також ріжемо їх і кладемо до груш. Притискаємо продукти, щоб вони виділили трохи соку.
- Переставляємо посуд з вмістом на невеликий вогонь і доводимо до кипіння.
- Після гарячу масу подрібнюємо за допомогою блендера.
- Тонким шаром розподіляємо фруктове пюре по деко з пергаментом. Підсушуємо частування в прочиненій духовці близько 5 годин. Оптимальна температура – 70 градусів.
- Готову пастилу нарізаємо невеликими шматочками і залишаємо остуджувати.
Просте частування з фруктів готово. Можна пробувати!