Простий і швидкий рецепт пастили з яблук і груш

Ароматну і смачну пастилу можна приготувати з груш і яблук. Простий і швидкий рецепт відмінно виходить в домашніх умовах. Використовуйте кулінарну ідею, щоб порадувати себе і близьких.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Промиваємо груші і нарізаємо їх невеликими шматками. Викладаємо їх в каструлю.
  • Яблука очищаємо від шкірки, також ріжемо їх і кладемо до груш. Притискаємо продукти, щоб вони виділили трохи соку.
  • Переставляємо посуд з вмістом на невеликий вогонь і доводимо до кипіння.
  • Після гарячу масу подрібнюємо за допомогою блендера.
  • Тонким шаром розподіляємо фруктове пюре по деко з пергаментом. Підсушуємо частування в прочиненій духовці близько 5 годин. Оптимальна температура – 70 градусів.
  • Готову пастилу нарізаємо невеликими шматочками і залишаємо остуджувати.

Просте частування з фруктів готово. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь