Відмінний поживний салат на швидку руку. Виходить ситним за рахунок тунця і яєць, а також освіжаючим завдяки свіжому огірку. Таким салатом можна начиняти лаваш або млинці – вийде прийнятний варіант корисного фаст-фуду.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тунець консервований 150 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Огірок 1 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень для прикраси
Кроки
- Яйця попередньо відварюємо круто і даємо їм охолонути. Очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками за допомогою ножа або яйцерізки.
- Огірок промиваємо, обсушуємо рушником і зрізаємо кінчики з обох сторін. Якщо овоч старий, то шкірку зрізаємо, а грубі насіння видаляємо. Нарізаємо овоч маленькими кубиками, аналогічно яйцю.
- Банку з тунцем розкриваємо, рідину зливаємо, а рибу розминаємо виделкою на невеликі шматочки.
- У салатницю поміщаємо всі підготовлені інгредієнти: нарізані яйця, шматочки огірка і розім’ятого тунця. Додаємо чорний мелений перець для аромату, а також злегка солимо. Кладемо майонез і перемішуємо.
Розміщуємо салат в сервірувальну салатницю і подаємо до столу. При бажанні поверхню можна прикрасити зеленню.