Простий і смачний рецепт приготування варення з ревеню з яблуком

Любителям варення такий рецепт точно припаде до смаку. Солодкі яблука ідеально доповнюють кислий ревінь і в підсумку у вас виходить чудова домашня солодкість для випічки і не тільки.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Ревінь помийте, очистіть від верхньої плівочки і наріжте кубиками.
  • Апельсин добре помийте і натріть його цедру на дрібній тертці. Цедру додайте до ревеню.
  • З м’якоті апельсина видавіть сік, і теж додайте до ревеню з цедрою.
  • Імбир очистіть і дрібно наріжте, додайте його до інших інгредієнтів.
  • Яблука очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
  • У каструлю додайте яблука і влийте воду, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин.
  • Після цього всипте цукор, перемішайте і продовжуйте варити 25 хвилин.
  • Потім гаряче варення розлийте по банках і щільно закрийте їх кришками.

Остудіть варення при кімнатній температурі, потім помістіть в прохолодне місце на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь