Простий рецепт приготування рулетів з кабачків з сиром

рецепт приготування рулетів з кабачків з сиром

Закуска відмінно поєднується як з м’ясними, так і з рибними стравами. Якщо вам захочеться трохи урізноманітнити сирну начинку, додайте в неї зелень, часник або свіжий огірок – смак стане більш виразним.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Вимиваємо кабачок проточною водою. Обтираємо його рушником -звичайним кухонним або паперовим. Обрізаємо обидва кінці кабачка – там, де кріпиться «хвостик», і верхівку. Нарізаємо кабачок тонкими пластинами.
  • Розігріваємо рослинну олію в сковороді: вливаємо її в ємність, рівномірно розподіляємо по дну, ставимо сковороду на включену плиту. Через пару хвилин викладаємо кабачки в олію і починаємо обсмажувати. Коли одна сторона підрум’яниться, перевертаємо скибочку лопаткою на іншу сторону і обсмажуємо до рум’яності.
  • При необхідності викладайте обсмажені кабачки на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Паралельно займемося начинкою. У глибоку тарілку викладаємо сир і розминаємо його виделкою. Якщо ви хочете, щоб начинка була більш гладкою і пишною, розбийте сир блендером.
  • Промиваємо листочки кінзи і нарізаємо їх якомога дрібніше. Зубок часнику видавлюємо через ковганку відразу в сир. Додаємо подрібнене листя кінзи. Солимо і перемішуємо масу.
  • Викладаємо начинку тонким шаром поверх кабачків. Закручуємо рулетики і за бажанням скріплюємо зубочисткою. Тоді рулетики точно не розкрутяться.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Алла

    И еще очень вкусно, если к творогу добавлять твердый сыр… потереть.

Залишити відповідь