Простий рецепт приготування тарталеток з куркою і грибами

Цей варіант начинки: курка і гриби, мабуть, один з найпопулярніших начинок для тарталеток. Ніжна, смачна і проста в приготуванні начинка просто тане в роті. Приготувати таку оригінальну закуску зможе навіть недосвідчена господиня.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
45 хвДрук
  • Спочатку очистіть часник і цибулю від лушпиння. Промийте під холодною водою і подрібніть: часник потрібно пропустити через прес, а цибулю нашаткувати дрібним кубиком.
  • Куряче філе також необхідно промити під холодною проточною водою, а потім розрізати на кубики розміром не більше 1-1,5 сантиметрів.
  • Печериці вимийте і трохи обсушіть, відкинувши на друшляк. Коли вони трохи висохнуть, наріжте їх тонкими смужками або невеликими кубиками.
  • Сковорідку поставте на сильний вогонь і дочекайтеся, поки вона гарненько розігріється. Потім додайте на розпечену сковороду 2,5 столові ложки олії і підготовлені інгредієнти: філе, цибулю і печериці. Зменшіть вогонь до середнього і обсмажте всі інгредієнти при постійному помішуванні близько 15-20 хвилин.
  • Додайте до м’ясної начинки 100 мілілітрів вершків, щіпку солі, трохи меленого перцю і подрібнений часник. Перемішайте і потомите всі інгредієнти на повільному вогні протягом 10 хвилин після закипання вершків.
  • В кінці приготування посипте вийшла начинку тертим сиром і перемішайте. При зіткненні з гарячими продуктами, сир почне плавитися, утворючи приємну тягучу масу. Вимкніть плиту і зніміть каструлю з неї.
  • Розкладіть начинку по тарталеткам і трохи охолодіть. При бажанні ви можете прикрасити верх тарталеток дрібно нарубаною зеленню: часником або кропом.

Приємного апетиту вам і вашим гостям!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь