Простий рецепт салату з курячою печінкою і квасолею

Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до домашнього, і до святкового столу. Курячу печінку для салату відварюємо, додаємо консервовану квасолю і мариновану цибулю. Заправляємо салат майонезом.

Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Набір інгредієнтів для салату простий і доступний. Їх відразу підготуйте в зазначеній у рецепті кількості.
  • Курячу печінку очистіть від плівок і жиру, промийте холодною водою і поваріть на невеликому вогні в підсоленій воді 40 хвилин. Потім її остудіть, і наріжте невеликими кубиками.
  • Очищену моркву подрібніть на крупній тертці. У сковорідці розігрійте дві столові ложки рослинної олії. Потім перекладіть в неї подрібнену моркву і шматочки печінки. Обсмажуйте печінку з морквою протягом 10 хвилин, при помішуванні. Морква повинна тільки припуститься.
  • За цей час очищену червону цибулину наріжте тонкими чверть кільцями і покладіть її в чашу. Оцет розбавте водою в співвідношенні 1:2 і залийте цим розчином цибулю. Залиште цибулю для маринування на 15 хвилин.
  • Всі інгредієнти для салату готові. У будь-який посуд для складання салату перекладіть обсмажену з морквою курячу печінку. З цибулі злийте маринад і перекладіть його поверх печінки. З консервованої квасолі так само злийте весь сік і перекладіть її до салату.
  • Потім на свій смак салат посипте сіллю і чорним перцем, заправте майонезом і ложкою акуратно перемішайте.На одну годину поставте салат в холодильник для настоювання. Потім зніміть пробу, відкоригуйте на свій розсуд і можете готову страву подавати до столу.

На одну годину поставте салат в холодильник для настоювання. Потім зніміть пробу, відкоригуйте на свій розсуд і можете готову страву подавати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь