Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 4 ст.
- Вода мінеральна 1.5 ст.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Для начинки:
- Фарш м’ясний 450 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 1 ч. л.
Кроки
- У глибоку тарілку вливаємо мінеральну воду. Розбиваємо в неї яйце і ретельно збовтуємо рідину до однорідного кольору.
- Сюди ж просіваємо борошно і додаємо сіль. Починаємо розмішувати масу.
- Довго і ретельно розминаємо тісто руками. Отримуємо щільний ком і залишаємо його на час відпочивати в кімнатній температурі.
- В цей час підготуємо м’ясну начинку. Розмішуємо розморожений фарш з сіллю і дрібно порубаною ріпчастою цибулею.
- Повертаємося до тіста. Поділяємо кому на дрібні частини, розгортаємо їх і наповнюємо фаршем. Скріплюємо краї і ліпимо чебуреки.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Опускаємо в киплячий продукт чебуреки і підрум’янюємо їх з кожної зі сторін.
Викладаємо хрустке частування з м’ясною начинкою на тарілку і подаємо до столу. Готово!