Ну а такий закусочний десерт, я думаю ви часто робите просто так, щоб вгамувати апетит, наприклад подаєте на вечерю до других страв. Чи ні? Загалом побалуйте себе хоча б сьогодні. Пам’ятайте, що смак буде краще, якщо батон буде м’яким всередині.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лосось 120 гр.
- Вершковий сир 200 гр.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Часник 2 зубчика
- Кріп 2 ст. л.
- Багет довгий 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст. л.
Кроки
- На скибочки поріжте гострим ножем багет і змастіть його злегка пензликом вершковим розтопленим маслом. Помістіть в духовку, злегка підрум’яньте, щоб хліб не пересох.
- Пасту створіть з вершкового сиру, видавленого через прес часнику і майонезу з дрібно рубаним кропом. Розмішайте і змастіть підготовлені шматки.
- Потім помістіть лосось слабосолений, порізаний на довгий шматочок, який скрутіть і помістіть для прикраси гілочку кропу. Приємних вражень!