Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хрін 400 гр.
- Майонез столовий молочний 800 гр.
Кроки
- Коренеплід необхідно помити. З нього зрізають шкірку, а потім натирають на тертці.
- Продукцію викладають в ємність, змішують з майонезом. Після перемішування посуд накривають, залишають на 15 хвилин.
- Заправку необхідно помістити в стерилізовані банки і зберігати в холодильнику.
Зберігати заготовку з майонезом потрібно не більше 3-4 місяців. Протягом цього часу вона відмінно зберігає свій смак і аромат.