Рецепт хрону на зиму з майонезом

Рецепт хрону на зиму з майонезом

Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
30 хвДрук
  • Коренеплід необхідно помити. З нього зрізають шкірку, а потім натирають на тертці.
  • Продукцію викладають в ємність, змішують з майонезом. Після перемішування посуд накривають, залишають на 15 хвилин.
  • Заправку необхідно помістити в стерилізовані банки і зберігати в холодильнику.

Зберігати заготовку з майонезом потрібно не більше 3-4 місяців. Протягом цього часу вона відмінно зберігає свій смак і аромат.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь