Рулетики з шинки з сиром і часником

Рулетики з тонких слайсів шинки з начинкою з сиру і часнику можуть бути у вас вишуканою закускою на новорічному столі. У цьому рецепті, вам пропонується блюдо для подачі, оригінально, як в ресторані, оформити. Зробити рулетики можна заздалегідь, поставивши їх в холодильник, а потім декорувати і відразу подати до столу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Насипте желатин в м’ясний бульйон і на маленькому вогні, не доводячи до кипіння його повністю розчиніть.
  • Шинку хорошої якості наріжте тонкими слайсами, щоб в неї можна було загорнути начинку.
  • На крупній тертці подрібніть шматок твердого сиру.
  • Очищені зубки часнику подрібніть на часничниці і перемішайте їх з дрібно нарізаним кропом.
  • Потім цю пряну масу перекладіть до натертого сиру і на свій смак поперчіть і посоліть.
  • Часниково-сирну начинку заправте майонезом і добре перемішайте.
  • На кожен слайс шинки, покладіть по ложці приготовленої начинки.
  • Акуратно скрутіть шинку рулетиками і покладіть в будь-яку форму.
  • Потім сформовані рулетики залийте бульйоном з розчиненим желатином, щоб він покрив Ваші вироби повністю.
  • Помістіть посуд із закускою в холодильник на 2-3 години для застигання бульйону.

Перед сервіровкою новорічного столу рулетики перекладіть на блюдо, розріжте на половинки, декорують на свій розсуд і подайте до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь