Рулетики з тонких слайсів шинки з начинкою з сиру і часнику можуть бути у вас вишуканою закускою на новорічному столі. У цьому рецепті, вам пропонується блюдо для подачі, оригінально, як в ресторані, оформити. Зробити рулетики можна заздалегідь, поставивши їх в холодильник, а потім декорувати і відразу подати до столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шинка 300 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Желатин 2 ст. л.
- Бульйон 2 ст.
- Часник 2 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Майонез столовий молочний 1.5 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Насипте желатин в м’ясний бульйон і на маленькому вогні, не доводячи до кипіння його повністю розчиніть.
- Шинку хорошої якості наріжте тонкими слайсами, щоб в неї можна було загорнути начинку.
- На крупній тертці подрібніть шматок твердого сиру.
- Очищені зубки часнику подрібніть на часничниці і перемішайте їх з дрібно нарізаним кропом.
- Потім цю пряну масу перекладіть до натертого сиру і на свій смак поперчіть і посоліть.
- Часниково-сирну начинку заправте майонезом і добре перемішайте.
- На кожен слайс шинки, покладіть по ложці приготовленої начинки.
- Акуратно скрутіть шинку рулетиками і покладіть в будь-яку форму.
- Потім сформовані рулетики залийте бульйоном з розчиненим желатином, щоб він покрив Ваші вироби повністю.
- Помістіть посуд із закускою в холодильник на 2-3 години для застигання бульйону.
Перед сервіровкою новорічного столу рулетики перекладіть на блюдо, розріжте на половинки, декорують на свій розсуд і подайте до столу. Приємного апетиту!